Birotica pentru biroul tau

Totul despre birotica si papetarie

Instrumente de scris, creioane, mine creion



Folositi creioane mecanice in activitatea dumneavoastra? Mina de creion s-a terminat? Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de creioane mecanice la cele mai bune preturi.
Creionul mecanic poate fi utilizat pentru redactare, desen sau scris si avem modele potrivite pentru oricare din activitati. Produsele noastre sunt de calitate, durabile, chiar si cele la preturi mici le puteti utilize mult timp reincarcandu-le.
Recomandam utilizarea creionului mecanic deoarece mina de grafit poate fi schimbata atunci cand se termina. Acesta este unu avantaj pe care creioanele clasice nu il au, ele trebuiesc ascutite ori de cate ori mina se consuma. Un creion mecanic utilizeaza mine de 0,5 de 0,7 si de 1mm si pot fi reincarcate.
Alegerea unui creion mecanic poate depinde uneori de modul in care intentionati sa il utilizati, de aceea pe site-ul nostru gasiti cele mai bune optiuni. In caz ca nu aveti preferinte specific sau doriti doar un creion minunat, cel care v-a atras atentia este alegerea perfecta.
Creionul mecanic TK-Fine este ideal pentru desenarea exacta. Utilizatorii pot alege intre cele patru grosimi ale liniei 0,35mm pentru desenare foarte fina, 0,5mm pentru desen fin, 0,7mm cu o rezistenta la rupere, 1mm pentru desen extins.
E-motion Pure Black este un creion mecanic de lux, cu o forma dinamica, mina de 1,4mm si corp de culoare neagra, ideal pentru cunoscatori.
Creion mecanic Grip 2010 este un creion usor care permite screirea fara a obosi degetele mainii. Este ideal pentru scris, astfel ca scriitorii il vor indragi cu siguranta.Intreaga gama are si un design atragator, culoarea punctelor caracteristice pe zona de prindere antiderapanta este contrastanta.
 
Comanda online creioane mecanice de la Faber-Castell, toate tipurile in functie de duritate, numai din magazinul nostru online de birotica si papetarie, office-discount.ro Recomandam creioanele mecanice pentru a fi utilizate atat la birou cat si acasa, pentru scris, desen si alte activitati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adbox

@templatesyard