Birotica pentru biroul tau

Totul despre birotica si papetarie

Tehnica de birou si accesorii




La office-discount.ro puteti gasi tehnica de birou si accesorii la cele mai mici preturi. Comandati online produse originale foarte simplu.

Cele mai noi produse din categoria Tehnica de birou de pe www.office-discount.ro sunt : laminatoare si folii de laminare, trimmere si ghilotine pentru hartie, distrugatoare de documente. Aceste produse au o inalta calitate la un pret fara concurenta.

Laminatoarele sunt foarte utile pentru plastifierea diferitelor tipuri de documente sau comunicari (carduri, meniuri, afise etc). Pot lamina la cald sau la rece. Se pot utiliza pentru documente in formatele A4, A3 sau A2 si difera in functie de grosimea foliilor acceptate, de viteza de laminare si prin numarul de role. Daca este nevoie de un laminator care sa fie utilizat mai intens, fiti atenti la volumul de lucru pentru care a fost conceput.
Ghilotinele pentru hartie sunt utile pentru taierea colilor, documentelor, iar alegerea acestora se face in functie de criterii precum: lungimea de taiere, capacitate de taiere (numar de coli), modul de presare a hartiei. Pot fi manuale sau electrice.
Trimmerele sunt echipamente prevazute cu cutit rotativ. Alegerea acestora se face in functie de capacitatea de taiere, formatul colilor (A3, A4 sau A5), si, in mod evident, in functie de bugetul disponibil.



De ce office-discount.ro?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adbox

@templatesyard