Birotica pentru biroul tau

Totul despre birotica si papetarie

Arhivare documente, solutii profesionale de la office-discount.ro


Afacerea dumneavoastra are nevoie de solutii profesionale de arhivare rapida si eficienta? Fie ca este vorba de documente administrative sau financiar-contabile arhivarea lor este necesara. Office-discount.ro va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru arhivare in bune conditii si in siguranta.

Magazinul nostru  de papetarie online va pune la dispozitie o gama variata de produse pentru arhivarea documentelor – bibliorafturi, alonje arhivare, folii indosariere etc. Produsele comercializate de office-discount.ro sunt marci cu renume la preturi foarte avantajoase.

Utilizeaza eficient spatiul de depozitare


Va oferim ca si solutii de arhivare bibliorafturi de mare capacitate cu latimea cotorului de 7.5  de la Elba si Leitz in care puteti stoca pana la 600 de coli. Puteti utilize, daca spatial nu va avantajeaza, cutii de arhivare pentru bibliorafturi sau containere de arhivare. Office-discount.ro va recomanda cutiile de arhivare de mare capacitate de la Elba sau Esselte in care puteti arhiva pana la 6 bibliorafturi cu latime de 8 cm.

Avantaje oferite pentru cumparaturile online



Pe office-discount.ro poti cumpara online produse de birotica si papetarie la preturi fara concurenta. Discount-uri, promotii, produse originale pentru clientii nostri. Te asteptam pe office-discount.ro pentru a descoperi toate beneficiile cumparaturilor online.

www.office-discount.ro
comenzi@office-discount.ro
Tel: 0767.295.557

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adbox

@templatesyard